Másfélmilliós hazugság
2014. augusztus 19. írta: bélabácso

Másfélmilliós hazugság

Az elmúlt időszak kedvenc álhíre az a libsi hazugság, miszerint közel másfélmillió magyar dolgozik és /  vagy rendelkezik társadalombiztosítással Angliában. 

Íme a sztori:
http://www.origo.hu/itthon/20140809-angliaban-mar-tobb-mint-egymillio-magyar-vallalt-munkat.html

Ez csak az Origo. De átvette a teljes online magyar sajtó ezt az otromba álhírt, nyilvánvaló azzal a szándékkal, hogy politikai célokra használják ezt a hazugságot, végülis közeledik ismét egy választás.

Ezekkel az aljas álhírekkel szemben a valóság a következő:
http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/nem-letezo-ceg-nem-letezo-tanulmanya-1242043

Nem létezik az az intézet és az a tanulmány sem, amire hivatkozva több magyar sajtóorgánum is közölte azt az alaptalan hírt, amely szerint több mint egymillió magyar vándorolt ki Angliába – jelentette ki Hárs Ágnes, a Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet Zrt. tudományos főmunkatársa.

Hát ennyi! Így megy ez! Teleköpik a liberális legyek az írott és nyomtatott sajtót ezekkel az otromba hazugságokkal, és a dezinformáció máris végzi a dolgát: megy az agymosás. A valóság ismét senkit sem érdekel...Hiába, a SOROS csecsét szopó liberálmédia rendíthetetlenül csüng azokon a csüngenivalókon. Ó, Ti szent csöcsök!


soros.jpg

 

 

 

 

 

 


Szimpatikus mi?

A bejegyzés trackback címe:

https://antiliberal.blog.hu/api/trackback/id/tr726618349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása